DRAMA U ŠKOLI

'POČEO ME DIRATI I LJUBITI U UČIONICI, MORALA SAM POBJEĆI U WC!' Profesor u Osijeku zlostavljao učenicu

Našli su je drugi učenici i obavijestili druge profesore. Roditelji i učenica odlučili su sve prijaviti policiji

OSIJEK - Profesor Medicinske škole u Osijeku kazneno je prijavljen zbog sumnje u spolno uznemiravanje jedne učenice ove škole.

Policiji ga je naime prijavila sama učenica u pratnji svojih roditelja, a kako neslužbeno doznajemo sve se dogodilo u školskoj učionici. Tamo je naime učenica donijela profesoru neke papire, a on ju je navodno počeo dirati i ljubiti protiv njezine volje, pri čemu se ona otimala i uspjela otrgnuti te pobjeći u školski toalet.

Tamo su je vidjeli drugi učenici, koji su o svemu obavijestili stručne službe u školi. Roditelji i učenica odlučili su pak sve prijaviti policiji.

- Možemo potvrditi da smo 9. svibnja proveli kriminalističku obradu nad profesorom jedne srednje škole. Sumnja se da je dirao po tijelu maloljetnu učenicu, pa je uz naše izvješće podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnji u kazneno djelo spolnog uznemiravanja - rekao je glasnogovornik PU osječko-baranjske Dario Premec.

Ravnateljica škole Nada Prlić u petak je bila na službenom putu, pa njezinu izjavu nismo uspjeli dobiti, no neslužbeno smo doznali da je profesor udaljen s nastave do okončanja postupka, a umjesto njega je angažiran zamjenski nastavnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 01:19