NA INSTAGRAMU

'PODAVIT ĆU VAS KO' PILIĆE, NA KUĆU ĆU TI BACITI ŠEST BOMBI' Muškarac iz Crikvenice prijetio kćeri bivšeg hrvatskog premijera pa završio na policiji

 
 Petra Sanader / INSTAGRAM

Policija je privela 36-godišnjaka iz Crikvenice zbog prijetnji kćeri bivšeg premijera Ive Sanadera. Vedran L. je u dva navrata prijetio Sanaderu i članovima njegove obitelji, uglavnom putem Instagrama njegove kćeri Petre, javlja Novi list.

Petrin otac Ivo Sanader je slučaj prijavio policiji u Crikvenici, nakon što je 36-godišnjak putem Instagrama sa svog profila Petri poslao dvije objave s fotografijama i porukama zastrašujućeg sadržaja.

'Pozdravi se sa sestrom i materom. Podavit ću vas ko piliće. Cilu familiju ću ti pobit. Cilo selo zapalit', napisao je, među ostalim, i dodao da ju policija ne može zaštititi od njega.

'Još jedna stvar, da ne misliš da te od mene mogu zaštititi glupi hrvatski milicajci. Pratim ti kretanje već duže vrijeme i uskoro ideš svome kraju. I na tvoju ću kuću baciti šest bombi, ubit ću ti i majku i oca lopova. Ja sam čovjek od riječi i iznad zakona', napisao je Vedran L., dodavši da će na taj način Petra postići 'planetarni uspjeh', prenosi Novi list. Za drugu je objavu osumnjičeni muškarac rekao da ju nije on poslao, već da se radi o zloupotrebi njegova Instagram profila, no istraga će pokazati je li to istina.

Tužiteljstvo je za Vedrana L. zatražilo istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, no sudac je odredio tek mjeru opreza, te zabranu kontaktiranja s Petrom Sanader putem Instagrama. Istražni zatvor će mu se odrediti ako prekrši mjeru opreza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:51