MAJKA ČETVERO DJECE

PODIVLJALA IVANA NOŽEM NASRNULA NA MALODOBNOG SINA! Posvađali su se oko četiri ujutro, a onda je izvukla kuhinjski nož...

Ilustracija
 HANZA MEDIA

Ivana (39), majka četvero djece, kaznenim je nalogom osuđena na pet mjeseci uvjetnog zatvora jer je u siječnju ove godine oko 4 ujutro u obiteljskoj kući kuhinjskim nožem ubola malodobnog sina s kojim se prije toga posvađala!

Kako stoji u kaznenom nalogu, Ivana je “oko 4 sata ujutro u obiteljskoj kući, u cilju da tjelesno povrijedi svog sina, ubola ga kuhinjskim nožem u predjelu lijevog ramena, usljed čega je sin zadobio tjelesnu ozljedu u vidu ubodne rane promjera jednog centimetra uz manji krvni podljev”, piše Podravski.hr.

Općinski sud u Bjelovaru prihvatio je kazneni nalog državnog odvjetništva te je Ivanu osudio na uvjetnu zatvorsku kaznu jer je, kako se navodi, nedvojbeno dokazano da je “drugoga tjelesno ozlijedila, a kazneno djelo je počinjeno prema bliskoj osobi, čime je počinila kazneno djelo protiv života i tijela – tjelesnom ozljedom”.

Na kazneni nalog osuđena majka može uputiti prigovor, ali nije poznato hoće li to učiniti. Ako ne učini, nalog će postati pravomoćan. U tom slučaju, uvjetna kazna može joj se zamijeniti zatvorskom ako u roku od godinu dana počini slično kazneno djelo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:29