HOROR U SISKU

PODIVLJALI 80-GODIŠNJAK NASRNUO NOŽEM NA SUPRUGU! Kada je uspjela pobjeći, složio je sve njenestvari na hrpu u kući i zapalio ih. Požar se proširio...

Zagreb, 210216.Nakon dojave o obiteljskom nasilju zena se zabarakadirala u kucu u Hercegovackoj ulici. Policija, vatrogasci i hitna pomoc izasli su na teren, uz kucu je postavljen i zracni jastuk.Foto: Goran Mehkek / CROPIX
 Goran Mehkek / HANZA MEDIA / CROPIX

LIPOVLJANI – U ranim jutarnjim satima jučer je u Lipovljanima 80-godišnjak napao svoju ženu, 77-godišnju suprugu. Sve se događalo u hodniku obiteljske kuće gdje je suprug kuhinjskim nožem pokušao ubiti suprugu i tom prilikom joj nanio posjekotinu na ruci prije nego je uspjela pobjeći iz kuće.

Nakon toga počinitelj je ostao sam u kući gdje je složio stvari i zapalio ih, pa se požar proširio i na ostale prostorije. Brzom intervencijom požar su ugasili lipovljanski vatrogasci. U ovom događaju žena je zadobila lake tjelesne ozljede.

Ozlijeđena žena je prevezena u bolnicu u Sisku, gdje su ju liječnički obradili i potom pustili kući. Kolima hitne medicinske pomoći u bolnicu u Sisak prevezen je i njezin suprug.

Pružena mu je liječnička pomoć ali je zbog udisanja dima zadržan na liječenju. Šteta nastala požarom cijeni se na oko sto tisuća kuna, a počinitelj je kazneno prijavljen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:33