SEKSUALNI PRIJESTUPNIK

Pohotni profesor koji je u kupaonici seksualno zlostavljao nećakinju osuđen na tri godine zatvora

Žrtva je imala problema s izraženom seksualnošću, a stric je, kako je rekla sutkinja, iskoristio njezin nagon i plodno tlo

Ja to nisam činio, ponavljao je Željko J. (45) obraćajući se bratu u sudnici Županijskog suda nakon što ga je sutkinja Sanja Mazalin nepravomoćno osudila na tri godine zatvora zbog bludničenja nad nećakinjom.

Izražena seksualnost

On je djevojčicu, koja sada ima deset godina, seksualno zlostavljao od kraja 2005. do srpnja 2006., i to u kupaonici i podrumu kuće. Žrtva je imala problema s izraženom seksualnošću, a stric je, kako je rekla sutkinja, iskoristio njezin nagon i plodno tlo. Kada bi zadovoljio pohotu, petogodišnjoj djevojčici bi zahvalio i rekao da o tome nikome ne smije pričati .

Curica triput svjedočila

- Djevojčica je sva tri puta, koliko je, nažalost, morala ponavljati svoju priču , sve radnje opisala vrlo slično - obrazložila je sutkinja. Osuđeni je profesor hrvatskog u osnovnoj školi, i to mu je bila otegotna okolnost.

- Od osobe koja treba obrazovati i odgajati djecu ne očekuje se da iskorištava svoj položaj na ovaj način - zaključila je sutkinja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:44