ISTRAGA U TIJEKU

POJEDINOSTI STRAVIČNOG NAPADA U DALMACIJI 18-godišnjaka izbacili iz noćnog kluba, a on se vratio s nožem i zabio ga mladom redaru (24) u vrat

    AUTOR:
    • Katarina Marić Banje / SD

  • OBJAVLJENO:
  • 06.08.2019. u 11:55

Velika Gorica, 250418
Zupanijski sud u Velikoj Gorici. Privodjenje najtrazenijg hakera na svijetu, 19 godis!njeg Hrvata Kristijan Razum, koji je uhicen u velikoj medjunarodnoj akciji.
Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
Bruno Konjević / CROPIX

Ilustracija

 

U podne je na Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu zakazano ispitivanje 18-godišnjeg M.G. prijavljenog za pokušaj ubojstva 24-godišnjeg H.M., redara iz sinjskog noćnog kluba u ponedjeljak rano ujutro, javlja Slobodna Dalmacija.

U noći s nedjelje na ponedjeljak M.G. je bio jedan od gostiju u klubu u Glavičkoj ulici odakle je izbačen te se vratio oko 4,45 sati s nožem i ubo H.M.-a u lijevu stranu vrata.

Mjesec dana ranije M.G. je također bio izbačen iz istog klubu nakon čega je na Hitnom prijemu splitske bolnice potražio liječničku pomoć i prijavio za premlaćivanje trojicu redara, među kojima i H.M-a.

Neposredno nakon napada nožem,18-godišnjak je uhićen te je u policijskoj postaji Sinj provedeno kriminalističko vještačenje.

U ponedjeljak oko ponoći je doveden pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva.

U utorak u podne će iznijeti obranu u prisutnosti odvjetnika i zamjenika Županijskog državnog odvjetnika koji je zadužen za slučaj. Ispitivanje će biti evidentirano video snimkom koja će se koristiti u dokazne svrhe u nastavku kaznenog postupka.

Ranjeni redar je u teškom stanju s po život opasnom ozljedom prevezen u KBC Split gdje je hitno operiran. U utorak ujutro je bio van smrtne opasnosti, saznajemo iz PU splitsko-dalmatinske.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo