DOBILA PO DŽEPU

POLICAJCI UHVATILI MLADU VOZAČICU PIJANU ZA VOLANOM, A ONA IH IZVRIJEĐALA 'Idioti jedni, ja sam dijete branitelja, zaštićena sam, dobit ćete otkaz!'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 10.04.2018. u 09:44

Zagreb, 081108.
Zagrebacka prometna policija izasla je u 50 posto vecem broju na gradske prometnice za vrijeme vikenda povodom blagdana Sv. Martina, tj. Martinja, koji se slavi 10.11. Martinje je dan kada se prema puckom vjerovanju most sluzbeno pretvara u vino, cemu prethodi ceremonija krstenja mosta redovito popracena kojom casicom vina. A ponekad s dvije, tri, cetiri,...
Policajac provjerava alkoholiziranost vozacice.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
CROPIX

Karlovački prometni policajci doživjeli su neugodno iskustvo kada su , 23. prosinca prošle godine, nešto poslije 3 sata u noći zaustavili 22-godišnju vozačicu u Novom centru u Karlovcu. Čim je spustila staklo na vratima, osjetio se snažan zadah po alkoholu, nakon čega je na alkotestu napuhala 1,55 g/kg te su je priveli u postaju na triježnjenje, piše KaPortal.

Sa salvom uvreda krenula je još na mjestu događaja.

- Smjestite me govna policijska, ko vas je*e, što mi možete pederi, ja sam dijete hrvatskog banitelja, ja sam zaštićena, ko vas je*e, slobodno me zatvorite, idioti jedni - rekla im je, a u prostorijama Postaje prometne policije nastavila je u istom tonu:

- Dobit ćete otkaz kad ja izađem, debili jedni, dao Bog da vam se djeca rodila mrtva.

Zbog vožnje u pijanom stanju sud ju je ovih dana kaznio novčanom kaznom od 4000 kuna a s još 700 zbog remećenja javnog reda i mira. S obzirom da je na triježnjenju provela do sutradan poslije podneva odbili su joj od kazne 300 kuna, pa će ukupno morati platiti 4400 kuna. Osim novčane kazne, zaradila je i zabranu upravljanja automobilom na šest mjeseci, piše KaPortal.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo