DOBILA PO DŽEPU

POLICAJCI UHVATILI MLADU VOZAČICU PIJANU ZA VOLANOM, A ONA IH IZVRIJEĐALA 'Idioti jedni, ja sam dijete branitelja, zaštićena sam, dobit ćete otkaz!'

 CROPIX

Karlovački prometni policajci doživjeli su neugodno iskustvo kada su , 23. prosinca prošle godine, nešto poslije 3 sata u noći zaustavili 22-godišnju vozačicu u Novom centru u Karlovcu. Čim je spustila staklo na vratima, osjetio se snažan zadah po alkoholu, nakon čega je na alkotestu napuhala 1,55 g/kg te su je priveli u postaju na triježnjenje, piše KaPortal.

Sa salvom uvreda krenula je još na mjestu događaja.

- Smjestite me govna policijska, ko vas je*e, što mi možete pederi, ja sam dijete hrvatskog banitelja, ja sam zaštićena, ko vas je*e, slobodno me zatvorite, idioti jedni - rekla im je, a u prostorijama Postaje prometne policije nastavila je u istom tonu:

- Dobit ćete otkaz kad ja izađem, debili jedni, dao Bog da vam se djeca rodila mrtva.

Zbog vožnje u pijanom stanju sud ju je ovih dana kaznio novčanom kaznom od 4000 kuna a s još 700 zbog remećenja javnog reda i mira. S obzirom da je na triježnjenju provela do sutradan poslije podneva odbili su joj od kazne 300 kuna, pa će ukupno morati platiti 4400 kuna. Osim novčane kazne, zaradila je i zabranu upravljanja automobilom na šest mjeseci, piše KaPortal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:56