POTRAGA

POLICIJA DANIMA TRAGA ZA DVOJICOM HRVATA KOJI SU NESTALI U NJEMAČKOJ e zna se gdje su Krešo Podvez (41) i Luka Jarnjak (25)

 
Krešo Podvez (41) i Luka Jarnjak (25)
 Nestali.hr

Njemačka policija traga za dvojicom Hrvata čiji je nestanak prijavljen u Hrvatskoj, a nestali su u razdoblju od dvadesetak dana i radi se o dva odvojena slučaja.

Krešo Podvez (41) posljednji se put s roditeljima čuo 20. prosinca prošle godine i trebao je doći za božićne blagdane u rodni Dragoslavac u Međimurju, gdje mu žive majka Marija i otac Tomo koji su i prijavili nestanak. U obližnjem Nedelišću žive mu bivša supruga te sin i kći. Roditelji su jako zabrinuti jer ni policija nema vijesti o njihovu sinu, a jučer su nam u telefonskom razgovoru rekli:

- Krešo je bio strojarski tehničar i živio je u jednom mjestu u Njemačkoj. Otišao je u Njemačku u studenom prošle godine jer mu plaća nije bila dostatna za život i plaćanje alimentacije. Znao se ne javiti po tjedan dana zbog posla, ali ovako dugo nikad i u ponedjeljak smo otišli na policiju i prijavili nestanak - rekao nam je otac Tomo. Drugi nestali je Luka Jarnjak, 25-godišnjak čiji je nestanak prijavljen iz Zagreba, a koji se 10. siječnja udaljio s berlinske adrese u Bundesallee. Nema podataka o njegovu osobnom opisu.

Policija moli da svatko tko ima informacije o nestalima to javi na telefon 192 ili na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 20:50