KRAJ POTRAGE

POLICIJA NAKON NEKOLIKO DANA PRONAŠLA DVOJICU DJEČAKA IZ SLAVONSKOG BRODA Zajedno su se udaljili iz obiteljske kuće još u utorak...

 Ronald Gorsic / Hanza Media

Policija je tijekom subote pronašla dvojicu dječaka koji su na području Slavonskog Broda nestali još u utorak.

Kao što smo već izvijestili, 14-godišnjak i 15-godišnjak zajedno su se udaljili, a jedan od njih je prije odlaska bio kod bake kojoj je navodno kazao kako će nakratko izaći.

U policiji su naveli da su dječake pronašli u poslijepodnevnim satima subote na području Slavonskog Broda, ali nije poznato gdje su konkretno boravili proteklih dana. Potvrđeno je da su obojica bez ozljeda predana roditeljima te da je u potragu bio uključen maksimalan broj policijskih službenika te obavljen čitav niz razgovora s poznanicima i prijateljima dječaka.

- Specijalizirani policijski službenici su s njima obavili razgovor na okolnosti njihovog izbivanja, objavili su još iz MUP-a.

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović kasnije je otkrio da dječaci nisu bili oteti, ali nije htio iznositi druge detalje.

Istaknuo je da za dječake neće biti sankcija. Uputio je poruku da su djeca naša budućnost kao i sva hrvatska mladež, a stvar je na obitelji i institucijama da pokažu najbolju moguću brigu za našu djecu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:07