SAŽET ODGOVOR

POLICIJA ODGOVORILA NA OPTUŽBE JACQUESA HOUDEKA Servirali su mu cijelu kronologiju svojih aktivnosti

 
 Mihovil Bek / FACEBOOK

Na optužbe Mihovila Beka, menadžera popularnog pjevača Jacquesa Houdeka da su satima čekali na dolazak policije nakon prometne nesreće u centru Zagreba, večeras se oglasila i zagrebačka policija koja još uvijek traga za nepoznatim vozačem koji je u vozilu nepoznate marke naletio na Hyundai Tucson u kojem su bili pjevač i njegov menadžer.

Ne bi li opravdali "optužbe" da se predugo čekalo na dolazak policije na mjesto događaja, iz PU zagrebačke "servirana" je cijela kronologija aktivnosti prometnih policajaca tijekom današnjeg popodneva.

- Dojava je zaprimljena oko 15.30 sati da se kod kućnog broja 44 Ulice Ribnjak dogodila prometna nesreća dva automobila bez ozlijeđenih osoba i u kojoj je nastala materijalna šteta. U trenutku zaprimanja dojave, ekipe za očevid prometne policije nalazile su se na drugim lokacijama u Gradu Zagrebu gdje su već provodile očevide prometnih nesreća s materijalnom štetom ali i s ozlijeđenom osobom.

Oko 15.45 sati jedna od ekipa za očevid je, odmah po dovršenom prethodno započetom očevidu, upućena u Ulicu Ribnjak.

Međutim, PU zagrebačka je u tom trenutku zaprimila dojavu da se dogodila teška prometna nesreća u kojoj ima ozlijeđenih, pa je ekipa sukladno prioritetima, preusmjerena na tu drugu lokaciju - naglašavaju iz zagrebačke policije.

Pritom pojašnjavaju kako na području PUZ-a postoje dvije postaje prometne policije od kojih svaka pokriva jedan dio grada.

- Unutar dva sata prije navedene prometne nesreće na području jedne od njih, i postaje prometne policije, evidentirali smo 6 prometnih nesreća, a u vremenu od dva sata nakon, dodatnih 7 prometnih nesreća. Naglašavamo da se radi o postaji prometne policije koja je bila zadužena za provođenje očevida u Ulici Ribnjak - zaključuju iz PU zagrebačke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 06:17