UHIĆEN

POLICIJA PRIJAVILA 26-GODIŠNJAKA ZA TEŠKO UBOJSTVO Ubojici umirovljenice prijeti 40 godina zatvora

 
 Zagorje.com

Mladić (26), kojega je policija u subotu uhitila zbog ubojstva 76-godišnje Vere J. u Bedekovčini, kazneno je prijavljen zbog teškoga ubojstva iz koristoljublja te mu prijeti do 40 godina zatvora.

Nakon provedenoga kriminalističkoga istraživanja kriminalisti iz PU krapinsko-zagorske, u nedjelju poslijepodne osumnjičenoga 26-godišnjaka predali su pritvorskom nadzorniku, nakon čega bi ga trebalo ispitati zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo.

Također je izvjesno da će protiv njega u ponedjeljak biti predloženo određivanje istražnoga zatvora.

“Mogu vam potvrditi da je kriminalističko istraživanje protiv 26-godišnjega hrvatskoga državljanina dovršeno te da je predan pritvorskom nadzorniku. Protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog teškoga ubojstva”, rekao nam je u nedjelju u telefonskom razgovoru glasnogovornik krapinsko-zagorske policijske uprave Zoran Lončar.

Prema neslužbenim informacijama, mladić, koji je inače navodno susjed ubijene umirovljenice, uhićen je nakon što je otkriveno da je upravo on osoba koja je s njezine bankovne kartice dizala novac.

Upravo zbog toga je osumnjičeno da je staricu nožem ubio iz koristoljublja.

Premda je u početku policija sumnjala da je u ubojstvo umiješano više počinitelja, zasad se čini da je 26-godišnjak djelovao sam.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:49