NIJE ODUSTAJAO

POLICIJA PRITVORILA OSUMNJIČENIKA ZA PET ORUŽANIH PLJAČKI 42-godišnji muškarac je prijeteći pištoljem iz kladionica odnio 129.000 kuna

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 04.05.2019. u 13:24

Rijeka, 171215.
Nastavak jucerasnjih privodjenja gdje su policija i USKOK proveli akciju suzbijanja zloupotrebe droge koja je rezultirala sa vise od 20 privedenih osoba.
Foto: Sergej Drechsler / CROPIX
Sergej Drechsler / Ilustracija / CROPIX

 

Policija je nakon kriminalističke istrage pritvorila 42-godišnjeg muškarca, osumnjičenog za pet oružanih pljački kladionica u različitim dijelovima Zagreba, izvijestila je u subotu Policijska uprava zagrebačka.

Osumnjičen je da je u siječnju, veljači i srpnju 2018. godine uz prijetnju pištoljem počinio tri razbojništva u kladionicama, i to u dvije u Ulici Lanište te u jednoj na Selskoj cesti.

Na isti način, prijeteći zaposlenicama pištoljem, osumnjičen je za dva razbojništva u kladionicama na Bukovačkoj i Horvaćanskoj cesti i to u prosincu 2018. godine. Sveukupna materijalna šteta iznosi oko 129.000 kuna.

Službenici policijske postaje Trešnjevka su osumnjičenog 42-godišnjaka predali pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće su dostavili nadležnom državnom odvjetništvu, navode iz PU zagrebačke.  

Izdvajamo