NITKO NIJE OZLIJEĐEN

POLICIJA SINOĆ NA POREŠTINI INTERVENIRALA TRI PUTA U 30 MINUTA Pozvani su zbog eksplozije bankomata, provale u banku i zapaljenog vozila

Ilustracija
 Željko Hajdinjak / HANZA MEDIA

Noćas je bilo „veselo“ policiji na Poreštini, gdje se u razmaku od samo pola sata dogodila eksplozija bankomata, provala u banku te je zapaljeno jedno vozilo.

Naime, porečka je policija noćas oko 2 sata zaprimila dojavu o provali u poslovnicu banke u Taru. Obavili su očevid i shvatili da ništa nije otuđeno.

Samo 25 minuta kasnije dobili su dojavu da je zapaljeno vozilo u obližnjoj Vabrigi. Utvrđeno je kako je izgorio automobil Peugeot u vlasništvu 52-godišnjaka, a u vlasništvu je ugostiteljskog objekta ispred kojega se i nalazio.

I tu nije kraj. Samo pet minuta kasnije, točnije u 2.30 eksplodirao je bankomat u Ulici Mate Vlašića u Poreču. Riječ je o bankomatu u sklopu trgovačkog centra Lacop. Prilikom eksplozije došlo je i do požara, koji je zahvatio okolne objekte te su na mjesto događaja izašli porečki vatrogasci kako bi ugasili požar.

U svim ovim događajima srećom nitko nije ozlijeđen, ali je evidentno materijalna šteta velika.

- Policijski službenici tragaju za počiniteljem te će tijekom dana obaviti očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja. Isto tako, policijski će službenici tijekom dana obaviti očevid kako bi se utvrdio uzrok požara, poručeno je iz policijske uprave Istarske.
Nažalost, ovo više nije vijest na Poreštini jer su pljačke bankomata postale na ovom području dosta česte. Policija još nije potvrdila da su sva tri događaja povezana, iako je to vrlo vjerojatno tako.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:23