RECIDIVISTICA

POLICIJA STALA NA KRAJ NEPOPRAVLJIVOJ KARLOVČANKI Sletjela s autom u kanal, a policajci se nisu iznenadili kada su vidjeli tko je vozio

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 10.01.2020. u 15:54

HANZA MEDIA

Ilustracija

 

Na Općinskom sudu u Karlovcu u petak je 34-godišnja vozačica bez vozačke dozvole, kao višestruka prekršiteljica Zakona o sigurnosti prometa na cestama, kažnjena sa 50 dana zatvora, priopćila je u petak karlovačka policija.

U prekršaju je uhvaćena u četvrtak na nerazvrstanoj cesti u karlovačkom prigradskom naselju Kamensko. Osim što je vozila javnim prometnicama prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima vozila je i neprilagođenom brzinom te je, kako piše u policijskom priopćenju, "zbog nedovoljnog vozačkog znanja sletjela van kolnika u odvodni kanal i lako se ozlijedila".

Pošto je utvrđeno da se radi o višestrukoj prekršiteljici, tzv. recidivistici, vozačica je jučer bila uhićena, a danas joj se sudilo, te ostaje 50 dana u zatvoru.

Glasnogovornica karlovačke policijske uprave Andreja Lenard rekla je Hini da prekršaje vožnje bez vozačke dozvole rade uglavnom muškarci, no da ova vozačica nije prva žena u Karlovačkoj županiji kažnjena za upravljanje vozilom bez stečenog prava na upravljanje vozilima B kategorije, otkako je prošle godine donijet pooštren Zakon o sigurnosti prometa na cestama.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo