APEL

POLICIJA TRAŽI MUŠKARCA SA SLIKE, PREPOZNAJETE LI GA? Vjeruje se da je upravo on ovog ljeta izazvao veliki požar na zagrebačkom Glavnom kolodvoru

 
 Goran Mehkek/Cropix / PU zagrebačka

Prepoznajete li osobu s fotografije - apel je zagrebačke policije koja od 12. kolovoza traga za nepoznatim počiniteljem koji je iz samo njemu znanog razloga zapalio putnički vagon na zagrebačkom Glavnom kolodvoru.

Vatrena stihija izbila je oko 16 sati, a s plamenom se borilo 13 vatrogasaca. Vagon koji je izgorio bio je prazan, nitko nije ozlijeđen, a policija od tada traga za počiniteljem kojeg sumnjiče za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

PU zagrebačka

- Ako imate korisne informacije s osobe na fotografijama, molimo vas da o tome obavijestite najbližu policijsku postaju, javite se na broj 192 ili putem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Nepoznati muškarac za kojeg pretpostavljamo da ima saznanja o navedenom kaznenom djelu, tada je bio obučen u crnu majicu kratkih rukava, hlače tamno plave boje, bijele tenisice a na leđima je nosio ruksak - kažu iz PU zagrebačke.

FOTOGALERIJA: Požar na Glavnom kolodvoru u Zagrebu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:24