IZRADILI FOTOROBOT

POLICIJA TRAŽI POMOĆ GRAĐANA, PREPOZNAJETE LI OVOG MUŠKARCA? Razoružao je zaštitara, a onda uz prijetnju pištoljem opljačkao banku

 MUP

Na svojim službenim stranicama MUP je u petak objavio apel za pomoć, uz fotografiju crteža nepoznatog počinitelja za kojim tragaju zbog nedavne pljačke Istarske kreditne banke u Motovunu.

'U ponedjeljak, 9. travnja oko 13.50 sati, nepoznati je počinitelj, u poslovnici banke u Motovunu, uz prijetnju nožem razoružao 58-godišnjeg zaštitara, a potom je uz prijetnju pištoljem od 28-godišnje djelatnice i 29-godišnjeg klijenta banke otuđio novac.

Temeljem dosad prikupljenih informacija, policijski službenici izradili su foto-crtež osobe koja se dovodi u vezu s počinjenjem kaznenog djela razbojništva. Radi se muškarcu u dobi od oko 35 godina, srednje građe, visine oko 185 cm, tamnije (osunčane) puti, ovalnog užeg oblika lica, tamnije kraće kose i tamnih očiju', izvijestili su.

U trenutku razbojništva u poslovnici su bile djelatnice banke, jedan zaštitar te jedna stranka koji nisu ozlijeđeni.

Ukoliko raspolažete s bilo kakvim informacijama o identitetu osobe na crtežu, s punim povjerenjem obratite se policiji na telefon 192, osobno u najbližu policijsku postaju ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:08