TEROR U PULI

POLICIJA UHITILA DVOJICU HULIGANA KOJI SU U PULI PRETUKLI 67-GODIŠNJAKA Uhićen i treći napadač

 

Policija je u nedjelju navečer uhitila dvojicu huligana koji su rano jutros u Puli fizički nasrnuli na 67-godišnjeg muškarca, piše Glas Istre. Za trećim počiniteljem se tragalo nešto duže, ali je i on tijekom večeri dolijao na zagrebačkom području.

Na meti huligana našao se 67-godišnji Evelino Vale, kojem su napadači slomili tri rebra i ruku, a divljanje huligana snimile su nadzorne kamere.

"Došli su oko šest sati i dirali hrvatsku i istarsku zastavu koje vise na terasi. Upozorio sam ih da to ne čine, a oni su rekli da u 9.30 sati moraju na postrojavanje u vojsku te da su pred zastavom svaki dan. Onda su otišli i vratili se nakon sat vremena s palicama, maskama i kapuljačama na glavama. Nisu ništa rekli, samo su me počeli tući. Udarali su me u glavu, u ruku, a nakon što sam pao, nogama su me tukli po rebrima. Napad je trajao nekoliko minuta", rekao je gospodin Vale za Glas Istre.

Policija je objavila da je 67-godišnjak teško ozlijeđen. Također, dodaju da je jedan osumnjičeni uhićen na području Pule, dok je drugi lišen slobode na zagrebačkom području.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 01:18