1572 TABLETE

POLICIJA UHITILA DVOJICU MLADIĆA Dvojica dilera u Solinu imala 158 tisuća vrijedan ecstasy

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 05.10.2019. u 17:05

Rijeka, 041214.
U PU primorsko-goranskoj odrzana je press konferencija na kojoj su prezentirani rezultati istrazivanja kaznenih djela iz domene zlouporabe droge. Zaplijenjeno je 2545 grama amfetamina, 1646 komada ecstasy-ja, 88 grama marihuane, 15000 kuna i 620 eura, te razni drugi predmeti. Vrijednost zaplijenjene droge na ilegalnom trzistu procjenjuje se na najmanje 260000 kuna, a u ulicnoj prodaju i do milijun kuna. Nakon press konferencije cetiri su osobe privedene pritvorskom nadzorniku.
Na fotografiji: dio zaplijenjenih predmeta i droge
Foto: Tea Cimas / CROPIX
Tea Cimas / CROPIX

Ilustracija

Splitska je policija uhitila dvojicu mladića i u stanu u Solinu pronašla drogu ecstasy vrijednu 158 tisuća kuna.

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga u subotu su dovršili kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom i 27-godišnjakom. Policija je dvojicu mladića jučer uhitila zbog sumnje u prodaju droge nakon čega su privedeni u službene prostorije.

U sklopu kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga stana u Solinu gdje su pronađene i oduzete tri plastične vrećice sa 1572 tablete droge ecstasy.

Uz drogu je pronađen i oduzet novac.

Iz splitske policije izvijestili su da su oba mladića uz kaznenu prijavu za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama predani pritvorskom nadzorniku.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo