KRVAVI OBRAČUN

POLICIJA UHITILA OSUMNJIČENOG ZA UBOJSTVO 24-GODIŠNJEG MLADIĆA KOD VINKOVACA! Nakon gotovo tri dana potrage dolijao ubojica iz restorana

Krvavi obračun dogodio se u restoranu hotela Kunjevci (desno) koji se nalazi uz cestu koja spaja Vinkovce i Županju. Život je izgubio 24-godišnji Tomislav Šer iz Otoka (u krugu lijevo)
 CROPIX

Vinkovačka policija uhitila je u nedjelju navečer na području Vinkovaca muškarca osumnjičenog za ubojstvo 24-godišnjaka iz Otoka.

Podsjetimo, Tomislav Šer iz Otoka ubijen je hicem iz vatrenog oružja u petak pola sata nakon ponoći u restoranu hotela Kunjevci, smještenom uz cestu koja spaja Vinkovce i Županju.

Dan nakon ubojstva nagađalo se da je riječ o samom vlasniku hotela Kunjevci, 63-godišnjem N. G., za kojim je navodno raspisana interna policijska potraga. Je li upravo N.G. u nedjelju navečer i uhićen zasad nije poznato.

Prema neslužbenim informacijama, ubojstvu je prethodio prvo verbalni, a potom i fizički sukob gostiju restorana s osobljem. U restoran su, naime, došla tri mladića iz Otoka, među kojima je bio i Tomislav Šer. Nakon nekog vremena između njih i konobarice došlo je do verbalnog sukoba.

Uglavnom, dečki su ubrzo i fizički nasrnuli na konobaricu, a onda se u obranu svoje kolegice uključilo još dvoje zaposlenika hotela. Kako je došlo do toga da netko izvadi pištolj i usmrti jednog od gostiju hicem u grudni koš, još uvijek je nepoznato.

Priopćenje policije prenosimo u cijelosti:

"Vinkovačka policija večeras je na području Vinkovaca uhitila mušku osobu (1956.) koja se dovodi u vezu s počinjenjem kaznenom djela. Slijedi kriminalističko istraživanje.

U noći, oko 00,30 sati, u ugostiteljskom objektu nedaleko od Vinkovaca (na cesti Vinkovci-Županja) došlo je do narušavanja javnog reda i mira više osoba i uporabe vatrenog oružja u kojem je smrtno stradao 24-godišnjak iz Otoka.

Očevidom je rukovodio županijski državni odvjetnik. U tijeku je kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja okolnosti događaja i pronalaska počinitelja", stoji u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 07:17