JADRANKA SKENDER

POTRAGA ZA NESTALOM ZAPOSLENICOM MORH-a JUTROS NASTAVLJENA NA SAVI Pretražuje se korito rijeke i šipražje, vatrogasci digli i dron

 
Potraga za nestalom djelatnicom MORH-a
 Ranko Šuvar / Hanza Media

Potraga za Jadrankom Skender (51) zaposlenicom MORH-a, kojoj se već punih 15 dana gubi svaki trag, nastavljena je i jutros na zagrebačkoj Savi. Pretražuje se korito rijeke, šipražje i prostor okolo uz nasip obzirom da je njezin Mercedes pronađen na Savskom nasipu nadomak Hipodroma, i to dan nakon što je 4. prosinca obitelj prijavila njezin nestanak. U vozilu su bili ključevi u bravi kao i njezina torbica sa svim dokumentima.

Pod nerazjašnjenim okolnostima udaljila se iz stana na zagrebačkoj Trešnjevci kobnog dana u 5.30 sati ujutro da bi svega 15 minuta kasnije kamere na mostu Slobode zabilježile kako prelazi most.

Od prvog dana nestanka za Jadrankom Skender intenzivno osim policije tragaju pripadnici Pukovnije vojne policije i Antiterorističke vojne policije kao i zagrebački vatrogasci koji su danas dignuli i dron.

Zagrebačka policija i dalje moli sve one koji nešto znaju o nestaloj ženi da se jave na telefon 192 ili u najbližu policijsku postaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 17:20