BUKTINJA

POŽAR PROGUTAO PRIZEMLJE OBITELJSKE KUĆE U ŠIBENIKU Žena (38) nakon napada panike skočila s prvog kata, teško se ozlijedila

 
Ilustracija
 Zeljko Hajdinjak / HANZA MEDIA

U požaru koji je u noći s nedjelje na ponedjeljak, nešto prije jedan sat buknuo u obiteljskoj kući 71-godišnjem vlasnika u ulici Kornatska na broju 11, u šibenskoj gradskoj četvrti Crnica, u potpunosti je izgorjelo prizemlje ove kuće. Nitko od sedam ukućana nije stradao od vatrene stihije, ali je teže ozljede zadobila 38-godišnjakinja.

Naime, kako smo doznali u policiji, pet osoba iz prizemlja po izbijanju požara i jedna osoba s kata uspjeli su izaći iz kuće, dok je 38-godišnjakinja u trenutku 'napada panike' spas potražila skokom s prozora prvog kata i pritom se teže ozlijedila.

-Tijekom ponedjeljka na mjestu požara bit će obavljen očevid radi utvrđivanja uzroka požara i nastale štete – kazala nam je Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske.

Inače, dojavu o požaru kuće vatrogasci su zaprimili u 00,53 sati, a na požarište je odmah izašlo šest pripadnika JVP-a Šibenik s dva vatrogasna vozila, koji su požar ugasili u 2,10 sati. No, unatoč njihovoj pravovremenoj intervenciji, u cijelosti je izgorio dnevni boravak, kuhinja i kupatilo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:54