DONESENA PRESUDA

PREBILI DRAKULU I ZUBIĆ VILU Mladić osuđen na godinu zatvora nakon krvavog osvetničkog pohoda na Noć vještica

Zbog kostima koje su Tomislav P. i njegov prijatelj Bojan S. nosili tijekom obračuna čitav događaj izgledao je bizarno: Tomislav P. bio je maskiran u Drakulu, a Bojan S. u Zubić vilu

Brutalni sukob u shopping centru Prečko noć nakon Halloweena prošle godine, u kojemu je Tomislav P. zadobio prijelom lubanje, a Bojan S. teško pretučen, dobio je jučer nepravomoćni sudski epilog.

Pavle H. (24) osuđen je na dvije i pol godine zatvora jer je sud ocijenio da je teškim ozljeđivanjem Tomislava P. počinio pokušaj ubojstva, a njegov prijatelj Hrvoje Ž. dobio je 8 mjeseci zatvora zbog premlaćivanja Matije O. Ipak, zbog toga jer je i sam bio napadnut te zato što prije nije osuđivan sud je Pavlu H. izrekao djelomičnu uvjetnu kaznu te će u zatvoru provesti godinu dana, a ostatak od godinu i pol izrečen mu je uvjetno, s petogodišnjim rokom kušnje.

Zbog kostima koje su Tomislav P. i njegov prijatelj Bojan S. nosili tijekom obračuna čitav događaj izgledao je bizarno: Tomislav P. bio je maskiran u Drakulu, a Bojan S. u Zubić vilu. Premda su u ovom slučaju bili žrtve, sutkinja je istaknula da su i oni trebali biti okrivljeni jer su prvi napali i pretukli Pavla H., nakon čega je on otišao po “pojačanje” u kvart pa su na kraju Drakula i Zubić vila izvukli deblji kraj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:38