MUČAN SLUČAJ

'PREKINI SA MNOM I SVIMA ĆU POKAZATI NAŠ PORNIĆ, DIGNUT ĆU TI KUĆU U ZRAK!' Monstrum sa sjevera Hrvatske dvije godine terorizirao svoju djevojku

Ilustracija
 Profimedia, Alamy

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv muškarca (57) kojeg sumnjiče za silovanje i prostituciju.

Sumnja se da je od rujna 2016. do studenog 2018. godine u Čakovcu i Zagrebu žrtvi, koja je htjela prekinuti intimnu vezu s njim, prijetio da će poslati njezine eksplicitne fotografije i videosnimke njezinoj obitelji te da će ubiti nju i njezinu obitelj i dići kuću u zrak. U više ju je navrata i fizički napadao čime je savladavao njezin otpor i silovao je.

Također, sumnjiči se da je od siječnja 2017. do studenog 2018. godine na internetu objavljivao oglase za pružanje seksualnih usluga. Žrtva je bila prisiljena, u strahu od napada i prijetnji, većem broju muških osoba za iznose od 500 do 1.000 kuna pružati seksualne usluge u njegovom stanu u Čakovcu i u Zagrebu.

Primljeni novac nije zadržavala, već je predavala okrivljenome čime je on stekao protupravnu korist u iznosu većem od 100.000 kuna.

Muškarac se nalazi u istražnom zatvoru zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, objavio je DORH.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:36