NASELJE KALAMIRI

PREKO FACEBOOKA TRAŽI INFORMACIJE O PROVALNICIMA U KUĆU U ZAPREŠIĆU Sve snimljeno nadzornim kamerama: 'Dajem 500 eura za točne informacije'

 
 Marko Šintić / FACEBOOK

Facebook korisnik Marko Šintić na svojem je profilu objavio tri videa za koje kaže da su snimke provale u kuću u naselju Kalamiri u Zaprešiću te je rekao da za točne informacije o identitetu dvoje navodnih provalnika nudi nagradu u iznosu od 500 eura.

"Snimka provale u kuću u naselju Kalamiri u Zaprešić. Točne informacije o identitetu ovo dvoje nagradit ću s 500 eura", napisao je Šintić.

Na jednom videa može se uočiti kako nepoznati muškarac naočigled isprobava jesu li jedna od vrata na kući zaključana ili otvorena. Muškarac na snimci na sebi nosi bijelu majicu s tamnim printom, kratke hlače svjetlije boje, bijele tenisice, crnu šiltericu čiji je šilt svjetlije boje i torbicu oko struka koju je ovo prilikom stavio preko ramena.

Na drugom se videu može vidjeti kako nepoznata žena tamnije kose svezane u rep u bijeloj majici, kratkim hlača svjetlije boje i bijelim tenisicama te s bijelim rukavicama na šakama "snima" lokaciju, pogledavajući po kutovima s vanjske strane kuće.

Na trećem se videu može vidjeti kako se manji automobil sive boje udaljava cestom od kuće. S obzirom na to da ovaj video objavljen s ostala dva, pretpostavlja se da je u sva tri videa riječ o istoj kući. Također, na trećem se videu može vidjeti da je ta snimka nastala 4. kolovoza 2018. godine u 20:36 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 15:02