KOD ČVORA OREHOVICA

PREVRNUTO VOZILO NA RIJEČKOJ OBILAZNICI SKRIVALO TAJNU Kombi je zaplesao na cesti, izvrnuo se na bok, a onda su iz njega počeli izlaziti migranti

 
 Robert Fajt / CROPIX

Na riječkoj zaobilaznici kod čvora Orehovica danas ujutro oko 8 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo, prema prvim informacijama s terena, jedno kombi vozilo za kojim su u potjeri jurila policijska vozila, javlja portal Riječanin.

Potom je zbog prevelike brzine odnosno brzine neprilagođene uvjetima na kolniku vozač izgubio kontrolu nad vozilom koje se zanijelo, “zaplesalo” na cesti i na kraju izvrnulo na bok uz samu cestu.

Po izlasku iz prevrnutog vozila, pričaju svjedoci, neki migranti pokušali su pobjeći u šumu no policijski službenici bili su brži spriječivši njihov bijeg!

Potom su migranti posjedali na rubnik prometnice rezignirana izraza lica, mireći se sa sudbinom. A ona je stigla u vidu policijskih službenika koji su odmah uredovali prema muškarcima zatraživši njihove isprave. Svi putnici iz kombija bit će privedeni u policijsku postaju na daljnje postupanje.

Prema prvim informacijama u nesreći nije bilo teže ozlijeđenih osoba a više o točnim uzrocima nesreće znat će se po objavi izvješća o obavljenom policijskom očevidu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:38