KOKAIN, ECSTASY, MARIHUANA....

Prijeti im do 10 godina: Palo osam dilera koji su Zrće opskrbljivali drogama

 PU ličko-senjska

NOVALJA - Nakon višemjesečnog rada policijski istražitelji iz PU ličko-senjske i PU zagrebačke uhitili su osam osoba za koje sumnjaju da su tijekom lipnja i srpnja mještanima i turistima u Novalji, te posjetiteljima popularne plaže Zrće dilali drogu. Pet osoba sa zagrebačkog područje i njih troje iz Ličko-senjske županije ovaj dio Paga "opskrbljivali" su kokainom, amfetaminima, ecstasyem i marihuanom.

- Tijekom kriminalističkog istraživanja izvršena je i pretraga prostorija koje su koristili osumnjičeni, kojom prilikom je pronađeno 220 grama kokaina, 24 grama marihuane, 342 komada tableta ecstasy, 11 mobilnih uređaja i pištolj, koji su od istih privremeno oduzeti - priopćili su lički policajci.

Uhićenici su predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava biti će dostavljena Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru. Iz PU ličko-senjske napominju da nastavljaju s daljnjim kriminalističkim istraživanjem .

Ukoliko se uhićenicima kaznena djela za koja ih za sada tereti samo policija dokažu na sudu, prijete ima zatvorske kazne u trajanju od jedne do 10 godina, pa čak i kazne, kako je to opisano u Kaznenom zakon, dugotrajnog zatvora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:26