NARKOTRAFIKANT

PRITVOREN DILER, ZAPLIJENJEN KOKAIN Policija je od 54-godišnjaka pronašla 84,1 gram kokaina zapakiranog u plastičnu vrećicu i 17 manjih paketića

Ilustracija
 Profimedia, Alamy

Zagrebačka policija je uz kaznenu prijavu za preprodaju droge predala pritvorskom nadzorniku 54-godišnjaka uhićenog 3. siječnja na Donjoj Dubravi, u čijem je stanu zaplijenila kokain zapakiran za prodaju, vage i novac, priopćeno je u subotu iz policije.

Policija je od 54-godišnjega muškarca zaplijenila 84,1 grama kokaina zapakiranog u plastičnu vrećicu i sedamnaest papirnatih manjih paketića, staklenu posudu s 4 grama marihuane i dvije digitalne vage s tragovima droge. Pretragom kuće u kojoj stanuje pronađeno je i 1800 eura, za koje se sumnja da su od preprodaje droge, navodi Policijska uprava zagrebačka (PUZ).

Policijski službenici koji se bave suzbijanjem droge, uhitili su ga temeljem saznanja da se bavi neovlaštenom prodajom droga. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 54-godišnjak nabavljao veće količine kokaina i marihuane, skrivao i vagao u stanu u kojem stanuje, da bi je potom na zagrebačkom području neovlašteno dalje prodavao.

Nakon kriminalističkoga istraživanja protiv osumnjičenog je Općinskom državnom odvjetniku u Zagrebu podnesena kaznena prijava zbog osnove sumnje da je počinio kazneno djelo "Neovlaštena proizvodnja i promet drogama", te je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:04