U ŠIBENIKU

PRIVEDEN VOZAČ (24) KOJI JE OBORIO PJEŠAKINJU I POBJEGAO S MJESTA NESREĆE Policija podnijela prijavu i protiv teško ozlijeđene starice (84)

Ilustracija
 Niksa Stipanicev / CROPIX

U Postaji prometne policije je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanje pomoći, doznajemo iz Policijske uprave šibensko-kninske.

Osumnjičeni 24-godišnji vozač je 19. siječnja oko 16,55 sati u Šibeniku u Ulici trg Andrije Hebranga vozeći osobnim automobilom Renault Clio unatrag, zadnjim dijelom naletio na 84-godišnju pješakinju, koja se kretala uz rub kolnika.

Tom prilikom 84-godišnja pješakinja je zadobila teške tjelesne ozljede. Nakon što je oborio staricu, 24-godišnji vozač je s osobnim automobilom pobjegao s mjesta prometne nesreće, a da prethodno nije pružio pomoć nesretnoj starici koja je ostala ležati na ulici.

- Protiv vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, dok će protiv pješakinje biti podnijeto izvješće o počinjenom prekršaju Zakona o sigurnosti prometa na cestama- izvijestili su iz policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 17:45