SPLIT

PRIVEDENA TROJICA MLADIĆA ZBOG BRUTALNOG NAPADA NA TAKSISTU Izdao im račun za vožnju, a oni ga strpali u bolnicu zbog devet kuna

 
Taksist kojeg je u Splitu napala skupina mladića jer nisu htjeli platiti vožnju.

Policijski službenici II. Policijske postaje Split su proveli kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom i dvojicom maloljetnika (17) za koje je utvrđena sumnja da su 1. studenog u Makarskoj ulici u Splitu tjelesno napali 50-godišnjeg vozača taksi vozila, pri čemu ga je jedan od maloljetnika teško ozlijedio udarcem nogom, piše Slobodna Dalmacija.

Protiv maloljetnika kojeg se sumnjiči na nanošenje teške tjelesne ozljede podnesena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu, dok je protiv 19-godišnjaka i drugog maloljetnika podnesen Optužni prijedlog, zbog prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Inače, napad je uslijedio pošto su mladići odbili platiti devet kuna za vožnju jer im je ostatak pokrivao bonus.

- Ovo nije prvi put da mu netko na kraju kaže da neće platiti pa on mora to sam platiti iz svog džepa. Tu je nastalo natezanje. Dok je držao jednog za jaknu, doletjela mu je šaka u glavu od drugog. Odmah zatim treći ga je udario nogom u grkljan - rekla je M. J, supruga pretučenog taksiste.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:30