HOROR NA CESTI

PRIZORI STRAVE NAKON FRONTALNOG SUDARA Detalji nesreće u kojoj su ugašena dva mlada života: 'Nakon pretjecanja se nisu uspjeli vratiti u svoju traku'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 22.01.2019. u 22:07

Cakovec, 220119.
Dvije osobe poginule su u teskoj prometnoj nesreci u kojoj su se sudarila dva vozila na otvorenoj cesti izmedju mjesta Kursanec i Gornji Kursanec u Medjimurju. Policijski ocevid je u tijeku.
Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
Zeljko Hajdinjak / CROPIX

 

U teškoj prometnoj nesreći u poslijepodnevnim satima smrtno su stradala dva mladića iz Piškorovca. Do kobnog pretjecanja došlo je oko 16 sati malo iza Gornjeg Kuršanca na prometnici u pravcu susjednog Kuršanca, pišu Međimurske novine, otkrivajući tako detalje tragičnog sudara o kojem smo ranije izvještavali.

Na mjestu nesreće policiju su zatekle stravične scene, a jedan je automobil zdrobljen gotovo do neprepoznatljivosti, dok je drugom smrskan cijeli prednji kraj. Zeleni automobil križevačkih registarskih pločica, koji je potpuno uništen, vjerojatno je vozio 24-godišnjak, dok je na suvozačkom mjestu bio 17-godišnjak.

41-godišnji vozač u drugom automobilu varaždinskih registarskih oznaka zadobio je tjelesne ozljede i Hitna pomoć prebacila ga je u čakovečku bolnicu. Nije poznato koliko su ozljede teške.

U automobilu križevačkih oznaka oba mladića - vozač i putnik - izgubili su život, a oba su kako neslužbeno saznaju Međimurske novine, iz romskog naselja Piškorovec.

FOTOGALERIJA: Prometna nesreća na cesti Gornji Kuršanec-Kuršanec

 

Do sudara je došlo kad su mladići u zelenom automobilu krenuli u pretjecanje, no nisu se na vrijeme vratili u svoju traku i sudarili su se s vozilom iz suprotnog pravca.

- Vozač je automobilom križevačkih registracija krenuo u pretjecanje vozila ispred sebe. Kad se vraćao u svoju traku, sudario se s automobilom varaždinskih registracija kojim je iz suprotnog smjera dolazio 41-godišnjak. Vozilo u kojem su bili preminuli mladići potom se prevrnulo i sletjelo sa ceste - rekli su iz PU međimurske.

Očevid je u tijeku, a cesta Gornji Kuršanec - Kuršanec zatvorena je za promet.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo