HOROR

PRIZORI UŽASA NAKON STRAVIČNE PROMETNE NESREĆE Motociklist pretjecao kamion pa se zabio u auto iz suprotnog smjera: Bježao policijskom presretaču?

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 11.09.2018. u 16:10

 • Podravski.hr

   

  Strašna prometna dogodila se u utorak na 'servisnoj cesti', Ulici Ivana Česmičkog koja vodi prema industrijskoj zoni Danica u Koprivnici. Kako javljaju reporteri portala Podravski.hr, motociklist je zadobio po život opasne ozljede i liječnici mu se u bolnici bore za život. Bio je bez svijesti kad su ga prebacili u vozilo hitne pomoći.

  Neslužbeno, do nesreće je došlo kad je motociklist pretjecao kamion, a sa sporedne ceste odjednom se pojavio automobil. Motociklist je naglo zakočio, izgubio kontrolu i pao na asfalt te udario u automobil.

  - Mislim da je motociklist bježao policijskom presretaču i vozio velikom brzinom - ispričao je za Podravski.hr očevidac nesreće koji je bio šokiran viđenim prizorom.

  Vozačica automobila u koji se zaletio motociklist također je u teškom šoku nakon nesreće.

  - Vidjela sam kamion i skrenula na glavnu cestu. U tom času odjednom se velikom brzinom stvorio motocikl. Bilo je užasno, nisam mogla ništa učiniti - rekla je vozačica koja se tresla od šoka.

  Hitna i policija su na mjestu nesreće.

  Podravski.hr
  Podravski.hr
  Podravski.hr
  Podravski.hr
  Podravski.hr
  Podravski.hr
  Podravski.hr
   

  Izdvajamo