OPTUŽNI PRIJEDLOG

PROCURILI DETALJI POLICIJSKOG IZVJEŠĆA Golać morao objasniti policiji zašto je spolno uznemiravao ženu na groblju

Ilustracija
 Nikolina Vuković Stipaničev / CROPIX

KOPRIVNICA - Goli muškarac koji je prestrašio ženu na mjesnom groblju u Torčecu, naselju nedaleko od Koprivnice, danas je svoje motive morao objasniti policiji.

Plavci su, naime, nakon intenzivne potrage uspjeli ući u trag 36-godišnjem ekshibicionistu, i to prema prilično točnom opisu koji im je dala prestravljena žena, inače Torčanka sa stalnom adresom u Križevcima. Protiv njega će podnijeti optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Koprivnici.

Prema policijskom izvješću, muškarac se skinuo i ko od majke rođen sjedio na klupi ispred mjesnog groblja te je na taj način uznemiravao, odnosno "vrijeđao moralne osjećaje 42-godišnje žene koja ga je vidjela".

Zašto je to učinio - policija zasad ne otkriva. Motivi su, kažu, manje važni.

Što se tog dana točno dogodilo? Gospođa je došla na mjesno groblje položiti cvijeće svojim najmilijima kad je ugledala golog muškarca. Toliko se prepala da se ostatak dana nije mogla oporaviti. U svojih 40-ak godina života, rekla je, ništa slično nije doživjela.

U Torčecu su krenule priče o tome kako je goli muškarac mahao spolovilom prema ženi, no policija nije potvrdila te radnje. Neslužbeno doznajemo kako je muškarac, kada je ugledao gospođu i čuo njen prestravljeni krik, i sam se preplašio, skočio na svoj moped i pobjegao.

U toj pomalo kaotičnoj situaciji žena koja je prijavila slučaj nije mogla točno reći što je muškarac radio te je posvjedočila kako ga je vidjela golog. Inače, tik u naselje Torčec nalazi se popularno jezero Šoderica na kojem se odvažniji egzibicionisti ponekad kupaju goli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 06:07