INCIDENT U VARŠAVSKOJ

PROGOVORILA ŽENA KOJA TVRDI DA JE BILA NA METI LIDIJE BAČIĆ 'Takva snaga i takva agresija... nisam to nikad u svom životu osjetila'

 
 Screenshot: Facebook / Damjan Tadić / Hanza Media

Jedna od dvije žene na koje je splitska pjevačica Lidija Bačić (33) navodno nasrnula u petak navečer, dugogodišnja je novinarka Večernjeg lista te je za taj list opisala što se te večeri dogodilo u zagrebačkoj Varšavskoj ulici.

Novinarka, koja se nije htjela javno eksponirati tako da njezino ime nije objavljeno, ispričala je da je crni automobil marke Audi bio parkiran cijelom širinom nogostupa te da je bila u društvu prijateljice, majke korisnice Facebooka Kristijane Urem, koja je putem te društvene mreže Bačić optužila za napad na spomenute gospođe.

- Nas dvije nismo mogle proći. Bolujem od karcinoma i posljedica kemoterapija je da nemam ikakav osjet u stopalima. Naučila sam hodati s utrnutim nogama, ali tko god mene 'trkne', ja nemam stabilnost, pojašnjava novinarka za Večernji. - Popiknula sam se na nešto i doista je lupilo kad sam se naslonila na njezin retrovizor. Kad smo prošle kraj auta, ona je izjurila kao furija iz njega... Trenutno me boli vrat i rame, zapravo nadlaktica gdje me ona zgrabila, izjavila je.

- Takvu agresiju u svom životu nisam vidjela... Ona je krenula na mene, a ja sam se pokušala obraniti i nogom je opalila mog malog psića, havanezera od sedam kila. Ima 9 i pol godina, dodala je.

- Kad se povukla u auto i udaljila se, ja sam slikala auto odostraga zbog registracija kako bih ju prijavila. Kad je vidjela da slikam, opet je izletila iz auta i mene i prijateljicu počela mlatiti. Na mene je tako naletjela da sam ja odletjela nekakvih 5-6 metara i lupila glavom u zid. Ljiljanu je također pokupila i završila je na podu. Danas mi je Ljiljana rekla da ju boli koljeno. Takva snaga i takva agresija u toj ženi... nisam to nikad u svom životu osjetila. Da je ona mene u tom trenutku zaista dohvatila, ja mislim da danas ne bih bila živa, zaključila je novinarka.

Podsjećamo, Bačić je u subotu na Instagramu objavila fotografiju koja se sastoji od crne pozadine i bijelih slova, a na kojoj piše: "There's two sides to every story. Remember that, before judging" (hrv. "Svaka priča ima dvije strane. Prije nego što osudite, sjetite se toga"). "Mudre misli", napisala je Bačić uz tu fotografiju.

View this post on Instagram

Mudre misli...

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE Singer (@lidijabacic_lile) on

Pjevačica je i na svojem Facebook profilu objavila istu fotografiju s istim komentarom "mudre misli".

Korisnici Instagrama tijekom subote pjevačicu ispod objava na društvenim mrežama zasipaju komentarima u kojima izražavaju negodovanje zbog postupka za koji je prozvana. Određeni broj negativnih komentara u međuvremenu je obrisan.

Priča o incidentu u Varšavskoj ulici počela je kada je korisnica Facebooka Kristijana Urem u petak navečer optužila Bačić da je napala njezinu majku i još jednu ženu.

- Večeras u Varšavskoj, napad Lidije Bačić na moju mamu i njenu prijateljicu, koja je onkološki pacijent i na njenog malog psa... Prvo se nepropisno parkirala na nogostupu, tako da su ju morale obilaziti i pri tome sići na cestu. Mamina prijateljica je rukom slučajno zakačila za retrovizor, nakon čega je mega fuj "zvijezda" izletjela iz auta, nogom udarila psića i maminu prijateljicu odgurnula, pri čemu je žena udarila glavom u zid... Kada je vidjela da ju prolaznica sa druge strane ulice snima,gurnula je moju mamu na pod i pobjegla autom.... čeka se policija..., napisala je Urem te uz objavu priložila dvije fotografije i video s lica mjesta.

Policijska uprava Zagrebačka u petak je za Jutarnji list potvrdila da su obaviješteni o incidentu, ali da Bačić nisu našli na mjestu gdje se navodni incident dogodio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:07