UKLETI KLUB

PROKLETSTVO POPULARNOG ZAGREBAČKOG NARODNJAČKOG KLUBA Suvlasnicima zapaljeni Mercedes i BMW 'sedmica', a sada je i voditelju uništen skupi auto...

Zagreb, 041012.
Restoran i klub Urnebes, Trnjanska cesta 117.
Otvorenje novog restorana i kluba Urnebes. Uz zabavni dio programa za kojeg su zaduzeni tamburaski sastav, romski sastav i sestoclani bend. Partner otvorenja kluba je Moet & Chandon a dolazak su potvrdinele neke poznate osobe iz javnog zivota.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Gorsic / CROPIX / Ronald Goršić/CROPIX

Urnebes je krenuo s radom prije šest godina, ovako je bilo na otvorenju...

 

Poduzetniku Luki Šitumu (30), ujedno i voditelju narodnjačkog kluba Urnebes, nepoznata osoba zapalila je u petak pod okriljem noći BMW 5 parkiran u Sibelijusovoj ulici u zagrebačkom naselju Prečko.

Vatrena stihija oštetila je i susjedno parkiranu Opel Corsu, a ukupna materijalna šteta je oko 110.000 kuna. Buktinja je krenula od prednje lijeve strane BMW-a, a roditelji vlasnika, čim ih je eksplozija trgnula iz sna, pozvali su vatrogasce. Za svog sina kažu da ni s kim nije imao problema, no s obzirom na namjerni piromanski čin strepe da se možda, ipak, nekom zamjerio.

Davor Pongračić / CROPIX
 

- Ja nisam vlasnik Urnebesa. Pišu se gluposti po medijima. Niti sam u bilo kojem poslovnom odnosu s tim klubom. Telinec iz Urnebesa? Njega ne poznajem. Drugo vam nemam što reći. Bez komentara sam o požaru auta – rekao nam je iznenađen pozivom Šitum.

Suvlasnici Urnebesa, kao i sam klub, već su dugi niz godina na meti nepoznatih osoba. Naime, Tomislavu Kolariću u rujnu 2016. zapaljen je Mercedes CLS u ulici Višnjevac. Njegov poslovni partner Željko Telinec istu “nedaću” imao je 2015. u prosincu kada mu je zapaljen BMW 7 na zagrebačkoj Savici, a tada se požar, također podmetnut u gluho doba noći, proširio na okolna vozila. Samo tjedan dana kasnije nakon paljenja BMW-a, planulo je i krovište njihova noćnog kluba i restorana Urnebes na Trnjanskoj cesti.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo