ZABIO SE U NIZOZEMCA

PROMETNA NESREĆA NA MAGISTRALI U PRIMOŠTENU Teško ozlijeđen 21-godišnji mladić koji je upravljao motociklom KTM bez valjane vozačke dozvole

    AUTOR:
    • Ante Talijaš

  • OBJAVLJENO:
  • 24.05.2019. u 10:17

Makarska, Zivogosce, 230519
Teska prometna nesreca koja se desila oko 14.45 sati na Jadranskoj magistrali (D8) kod mjesta Zivogosce (kod samostana) blizu Makarske u kojoj je zivot izgubio motociklist koji je udario u zastitnu ogradu.
Na fotografiji : policija
Foto: Ivo Ravlic / CROPIX
Ivo Ravlić / CROPIX

U prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak oko 15,40 sati na Jadranskoj magistrali u Primoštenu,  teže je ozlijeđen 21-godišnji vozač motocikla. Mladić je zbog zadobivenih ozljeda zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

-Do prometne nesreće je došlo kada je 21-godišnjak pri upravljanju motociklom KTM, dubrovačkih registarskih oznaka, i to vozilom one kategorije koja nije upisana u njegovu vozačku dozvolu, zbog neprilagođene brzine kretanja vozila osobinama ceste i gustoći prometa, izlaskom iz desnog zavoja, prednjim dijelom motocikla udario u zadnji desni dio osobnog automobila Opel, nizozemskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 69-godišnji nizozemski državljanin – kazala je Marica Kosor, policijska glasnogovornica.

O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv 21-godišnjaka će biti podnijet Obvezni prekršajni nalog, zbog prometnih prekršaja počinjenih u stjecaju.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo