STRAVIČNA NESREĆA

Pronađen još jedan poginuli, vozač preživio. Vatrogasci još uvijek izvlače tijela!

GOSPIĆ - Prema posljednjim informacijama s mjesta stravične nesreće na A1 poginulo je ukupno osam osoba, navodno je pronađena još jedna osoba tijekom izvlačenja tijela ostalih poginulih. Tijela se još uvijek izvlače, na terenu su policijske i vatrogasne ekipe, a očevid je došao rukovoditi zamjenik županijske državne odvjetnice iz Karlovca Zdravko Car.

Špekulira se da je vozač zaspao za volanom. Tragova kočenja nije bilo. Neslužbeno doznajemo da je on preživio nesreću.

- Vozio sam iz autobusa, on je vozio desnom trakom i mislio sam ga prestići. Najednom je počeo počeo krivudati - ispričao je policiji albanski turist, očevidac nesreće.

Prema njegovim riječima, a i po tragovima, zaključuje se da je autobus prvo udario lijevo u zaštitnu ogradu, gdje je pokupio portal s prometnom signalizacijom, potom ga je odbacilo desno u betonsku zaštitnu ogradu. Udarivši u nju prevrnuo se na desni bok, te je potom opet odbačen ulijevo i takvom nekontroliranom vožnjom pokupio bankinu koja dijeli dvije trake, tu je ostao prepriječen.

Nakon tutnjave koja je trajala oko deset sekundi, iz autobusa su počeli izlaziti krici ranjenih, djece, žena, muškaraca, staraca...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:27