UŽAS U ZABAČENOM DIJELU GRADA

PRONAĐENO MRTVO TIJELO MLADOG MUŠKARCA, KRAJ TIJELA BIO JE PIŠTOLJ... Strahuje se da bi se moglo raditi o policajcu za kojim je tragao cijeli Zagreb

 Goran Mehkek / CROPIX

Na zabačenom dijelu Savske Opatovine u Zagrebu danas u popodnevnim satima pronađeno je beživotno tijelo mlađeg muškarca, a u njegovoj neposrednoj blizini bio je, kako doznajemo, pištolj.

Na mjesto stravičnog pronalaska odmah su pristigle policijske ekipe kako bi se proveo očevid. Prema prvim informacijama, sumnja se da se radi o njihovom kolegi Ivanu Mogušu (35), policajcu Ekipe za očevid PU zagrebačke koji je prije deset dana misteriozno odšetao u nepoznato nakon odrađene noćne smjene.

Zagreb, 020117.
U Savskoj Opatovini pronadjeno je tijelo. Polcija vrsi uvidjaj.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek / CROPIX

Točan uzrok smrti pokazat će obdukcija na Zavodu za sudsku medicinu na Šalati gdje je tijelo prevezeno. Na dan nestanka, 23. prosinca prošle godine, Moguša je zadnji put vidio kolega s posla kod Autobusnog kolodvora, gdje ga je dovezao. Moguš sa sobom nije ponio dokumente ni mobitel.

A nekoliko dana nakon nestanka, Mogušev brat je odaslao u eter dramatičan apel: - Vrati se doma i sve ćemo riješiti! Kakvi su ga problemi mučili, nije poznato, a njegovi kolege redom su govorili kako je riječ o vrijednom i dobrom policajcu...

Zagreb, 020117.
U Savskoj Opatovini pronadjeno je tijelo. Polcija vrsi uvidjaj.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Da su se ostvarile crne slutnje, i da se ipak radi o policajcu Ivanu Mogušu potvrdila je i objava na Facebooku njegove supruge. Ona je oko 18:50 napisala: 'Našli su moj život...na nebu svira s anđelima'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 16:20