RIJEŠEN SLUČAJ

PRONAŠLI KOSTI MUŠKARCA KOJI JE NESTAO PRIJE SEDAM GODINA Ostatke je pronašao slučajni prolaznik i obavijestio policiju

Kosti koje su u ponedjeljak pronađene u Puli nedaleko od popularnog šetališta Verudela pripadaju muškarcu čiji je nestanak prijavljen prije gotovo sedam godina.

Prema prvim nalazima obdukcije na patologiji pulske Opće bolnice, ne radi se o nasilnoj smrti. Nakon dovršteka cijelog postupka posmrtni će se ostaci poslati na DNK analizu u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić" u Zagrebu.

Pretpostavlja se da se radi o muškoj osobi rođenoj 1956. godine, koja je nestala 6. srpnja 2013. sa svoje pulske adrese. Osoba se udaljila s adrese boravka u poslijepodnevnim satima, a u napomenama u evidenciji nestalih stoji da se kretala nesigurnim i polaganim hodom. U trenutku nestanka muškarac je bio odjeven u donji dio plave trenirke, majicu kratkih rukava i pleteni šešir.

Kosti između Verudele i uvale Saccorgiana slučajno je pronašao šetač, koji je to dojavio policiji u ponedjeljak oko 15.15 sati. Policijski službenici nakon toga su obavili su očevid te su kosti prevezene na Odjel patologije Opće bolnice Pula radi obavljanja obdukcije i identifikacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:17