PROMETNI PREKRŠAJI

PROŠAO KROZ CRVENO PA HTIO POBJEĆI SKOKOM U MORE Mladi Riječanin se izblamirao pred policijom

 Tea Cimaš / CROPIX

Tridesetjednogodišnji Riječanin pokušao je u četvrtak navečer izbjeći policajce i kaznu zbog niza prometnih prekršaja na originalan način – skokom u more u samom središtu Rijeke, piše Novi list.

Oko 20.35 sati policija je, naime, primijetila da vozač renaulta nije zaustavio vozilo na raskrižju gdje je semafor pokazivao crveno. Policajci koji su to uočili odmah su dojavili kolegama u središtu grada koji su vozača na Adamićevom gatu zaustavili i zatražili ga dokumente.

Pošto su sumnjali da je pod utjecajem opijata, zatražili su kontrolu kojom bi se to utvrdilo, no mladić je u tom trenutku potrčao preko rive i skočio u more. Ubrzo je iz ne baš čistog mora isplivao na obalu, a policija ga je mokrog strpala u 'maricu' i privela u postaju gdje mu je uručen prekršajni nalog u iznosu od dvije tisuće kuna zbog prolaska kroz crveno.

Osim toga, na tri mjeseca bit će mu oduzeta vozačka dozvola i neće smjeti upravljati motornim vozilima B kategorije. Protiv njega podignut je i optužni prijedlog zbog odbijanja testiranja na opijate. Valja primijetiti da je dobro i prošao jer je izbjegao još jednu kaznu – zbog kupanja u luci, mjestu gdje je takva aktivnost zabranjena, piše Novi list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 01:31