KRIMINAL

PROSTITUCIJA U SAVSKOJ ULICI U ZAGREBU Vlasnica kozmetičkog salona (25) i voditeljica (45) optužene da su pružale spolne usluge

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 19.07.2019. u 14:51

Worldwide distribution except for South Africa, Image: 42337867, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, BSIP
Profimedia, BSIP

 

Zagrebačka policija osumnjičila je vlasnicu i voditeljicu kozmetičkog salona da su lani od proljeća pod krinkom pružanja masaže pružale spolne usluge, u što su uključile i 19-godišnju djevojku.

Istraga je počela nakon što je policija operativnim radom posumnjala da 25-godišnja vlasnica kozmetičkog salona i 45-godišnja voditeljica u prizemlju stambene zgrade u Savskoj ulici, pod krinkom kozmetičkog salona za njegu lica i tijela omogućavaju pružanje spolnih usluga u zamjenu za novčanu nadoknadu.

Utvrđeno je da su vlasnica i voditeljica salona od travnja 2018., putem oglasnika nudile usluge masaže i tražile muškarce, a zatim 19-godišnjakinji omogućavale da za novac pruža spolne usluge.

Osumnjičena vlasnica i voditeljica pritom su i same pružale usluge klijentima, utvrdila policija.

Njih policija tereti za kazneno djelo prostitucije, a 19-godišnjakinju prekršajno temeljem Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo