RASPIŠTOLJENI PIJANAC

PUCNJAVA PORED PETRINJE Napio se i posvađao sa ženom pa prema njoj ispalio više metaka

Pod utjecajem alkohola od 1,56 promila, nakon verbalnog sukoba sa suprugom na ulici ispred kuće i u dvorištu, u njenom smjeru ispalio je nekoliko hitaca iz pištolja kojeg je nezakonito posjedovao
Veliko Trgovisce, 200511.U kaficu Capar ubijen je 58 godisnjak, ranjen je 35 godisnjak. 24 godisnji ubojica je u bjegu.Na slici: policija ispred kuce od ubojice.Foto: Davor Pongracic / CROPIX
 Davor Pongracic / CROPIX

PETRINJA - Policijski službenici su proveli kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjim muškarcem zbog sumnje da je na štetu svoje 66-godišnje supruge počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Kako je istraživanjem utvrđeno, u petak, 20. ožujka oko 17 sati, u mjestu Jabukovac na petrinjskom području, osumnjičeni muškarac, pod utjecajem alkohola od 1,56 promila, nakon verbalnog sukoba sa suprugom na ulici ispred kuće i u dvorištu, u njenom smjeru ispalio je nekoliko hitaca iz pištolja kojeg je nezakonito posjedovao.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 61-godišnjak je osim za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, kazneno prijavljen i zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari te zbog prijetnje. Doveden je na Županijsko državno odvjetništvo u Sisku gdje je ispitan, nakon čega mu je sudac istrage odredio mjesec dana istražnog zatvora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:25