POLICIJA ISTRAŽUJE OKOLNOSTI

PUCNJAVA U KAŠTELIMA Muškarac nakon oružanog okršaja sam došao kod doktora, hitno je prebačen u KBC Split, navodno se radi o pokušaju ubojstva

 Nikša Stipaničev / CROPIX

PU splitsko-dalmatinska izvijestila je da je oko 17.30 pružena liječnička pomoć 39-godišnjem muškarcu, koji je prema prvim informacijama najvjerojatnije ozlijeđen vatrenim oružjem na području Kaštela, piše Slobodna Dalmacija.

Muškarac je sam zatražio liječničku pomoć u Kaštelima, a zatim je vozilom hitne pomoći prebačen u KBC Split.

Još uvijek nije poznata težina njegovih ozljeda, a policija utvrđuje sve okolnosti događaja.

Slobodna Dalmacija neslužbeno doznaje da se radi o pokušaju ubojstva.

Događaj se, kako doznaje Slobodna, zbio na području Kaštel Gomilice, i to oko 17 sati u neposrednoj blizini magistrale. Iako policija još ne navodi o kojoj točno lokaciji je riječ, doznaje se da se ranjeni muškarac kretao od stare kaštelanske ceste u pravcu magistrale, blizu koje mu se približio drugi auto iz kojega je pucano u ozlijeđenog koji je dobio prostrijelne rane na ruci i nozi.

Muškarac je sam stigao u kaštelansku Hitnu pomoć, gdje je zatražio liječničku pomoć, a kolima hitne je zatim prebačen u splitski KBC gdje je u tijeku liječnička obrada. Tijekom dolaska na kaštelansku hitnu, kako se neslužbeno doznaje, bio je van životne opasnosti, a policija obavlja očevid u cilju utvrđivanja okolnosti događaja.

Prema neslužbenim informacijama, ozlijeđeni muškarac otprije je poznat policiji, a prije desetak godina bio je vlasnik jednog kaštelanskog kafića gdje je zbog nereda policija često patrolirala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:48