POLICIJA PROVODI OČEVID

PUCNJAVA U SLAVONSKOM BRODU U večernjim satima u vatrenom okršaju propucan poznati ugostitelj, hitno su ga prebacili u bolnicu

 
 SBplus

U Naselju Andrija Hebrang u Slavonskom Brodu u ponedjeljak navečer došlo je do pucnjave u kojoj je jedna osoba ozlijeđen, javlja portal SBplus.

Ovu je informaciju potvrdila i Policijska uprava brodsko-posavska.

- Oko 19 sati zaprimili smo dojavu o pucnjavi. Na mjesto događaja odmah su izašli djelatnici policije i Hitne medicinske pomoći. U ovom trenutku mogu potvrditi kako je jedna osoba u toj pucnjavi ozlijeđena te je kolima hitne medicinske pomoći prevezena u slavonskobrodsku Opću bolnicu na daljnje ukazivanje pomoći - kazala je glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić za SBplus.

Isti portal javlja da je propucan jedan poznati brodski ugostitelj. Navodno je zadobio teške ozljede natkoljenice nakon što je prema njemu ispaljeno više hitaca.

SBplus

Napadač zasad nije uhićen i policija traga za njim.

Na mjestu događaja djelatnici policije osiguravaju prostor na kojem je došlo do pucnjave te provode krim istraživanje koje će dati odgovor na pitanja kako je i pod kojim okolnostima došlo do ovog nemilog događaja.

FOTOGALERIJA: Pokušaj ubojstva u Slavonskom Brodu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:17