INCIDENT

PUCNJAVA USRED DANA U SPLITU: U žestokom sukobu pred ugostiteljskim objektom jedan muškarac ozlijeđen i prevezen u bolnicu, za drugim se traga

Ilustracija
 Željko Hajdinjak / CROPIX

U sukobu dvojice muškaraca ispred ugostiteljskog objekta u Solinskoj ulici u utorak u Splitu jedan muškarac je ozlijeđen, a šank u tom ugostiteljskom objektu oštećen je od pucnjeva iz vatrenog oružja, izvijestila je u utorak poslijepodne Policijska uprava (PU) splitsko-dalmatinska.

Kako se navodi u priopćenju, policija je oko 11 sati primila dojavu da su se dvojica muškarca sukobila ispred ugostiteljskog objekta u Solinskoj ulici u Splitu, te da su policijski službenici upućeni na mjesto događaja.

Policijski službenici utvrdili da je ozlijeđen 42-godišnjak koji je odvezen kako bi mu se pružila liječnička pomoć, te da je u ugostiteljskom objektu iz vatrenog oružja oštećen šank. Na mjestu događaja policajci su pronašli pištolj.

U tijeku su očevid i kriminalističko istraživanje, a traga se za drugim sudionikom događaja, navodi se u policijskom priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:36