NEMA ČEGA NEMA

PUN KO' BROD Policija Splićaninu našla pune džepove droge, ali tek su ulaskom u njegov stan imali što za vidjeti...

Na predjelu Duilovu u Splitu u utorak 19. travnja policijski službenici Postaje prometne policije Split su zatekli 36-godišnjaka i 24-godišnjakinju.

Tom prilikom su od 36-godišnjaka oduzeli sedam plastičnih paketića s drogom MDMA, ukupne težine 4.6 grama, jedan paketić s 1.5 grama amfetamina i digitalnu vagu za precizno mjerenje, dok su od 24-godišnjakinje oduzeli 1.73 grama marihuane i 0.51 gram hašiša, piše Slobodna Dalmacija .

Privedeni su u službene prostorije, gdje je nad njima obavljeno kriminalističko istraživanje, tijekom kojeg je od 36-godišnjaka oduzeto još 631.5. gram amfetamina, 0.4 grama hašiša i 0.4 grama marihuane, koje je posjedovao u svom stanu u Splitu.

Utvrđena je sumnja da je 36-godišnjak navedenu drogu nabavljao s namjerom daljnje preprodaje, a spomenuti 0.51 gram hašiša je dao 24-godišnjakinji, kod koje je i pronađen.

Protiv 24-godišnjakinje je podnesen Optužni prijedlog Prekršajnom sudu, zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, dok je protiv 36-godišnjaka podnesena kaznena prijava, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama i omogućavanje trošenja droga. Doveden je pritvorskom nadzorniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:45