NESREĆA NA A3

PUTNICA IZ BUSA KOJI JE SLETIO S AUTOCESTE OTKRILA DETALJE NESREĆE 'Mnogima je pozlilo od šoka, herojskim nas je potezom spasio drugi mladi šofer...'

 
 Darko Tomaš/Ilustracija/HANZA MEDIA

'Dobro sam. Nemam pojma što se dogodilo. Ne zna nitko. autobus je odjednom sletio s autoceste i počeo rušiti stupove i ogradu, njihao se jako i skoro se prevrnuo u jednom trenutku. Spasio nas je mladi drugi šofer koji je uhvatio volan i napokon smo se uspjeli zaustaviti. Trajalo je naizgled jako dugo, strašni su ti trenuci kad ne znaš hoćeš li preživjeti' ispričala je za Slobodnu Dalmaciju Marijana N., putnica iz autobusa koji je u četvrtak oko 11:30 sati sletio s autoceste A3 kod Novske zbog čega je liječničku pomoć zatražilo šest putnika.

Ova rođena Splićanka kaže da, koliko je uspjela vidjeti, od putnika nitko nije teže ozlijeđen, ali navodi da je mnogima pozlilo od šoka.

- Jedna se žena žalila na bol u kralježnici. Nju i još jednu stariju gospođu su odnijeli na nosilima, ostalih četvero su samostalno hodali do kola hitne pomoći - kazala je ističući da za to što nije bilo većeg zla mogu zahvaliti samo prisebnosti mladog vozača koji je priskočio u pomoć starijem kolegi.

- Ma dobro je. Mogli smo se prevrnuti. Bilo bi to puno gore - rekla je putnica iz autobusa na kojem je, koje li ironije, bila reklama na kojoj je stajalo: Najjači autobus u Hrvatskoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:33