ŠIBENIK

REDOVNA PROMETNA KONTROLA ZAVRŠILA NASILNO Prvo je vozač odbio alkotest, a onda je pijani suvozač fizički nasrnuo na policajca

Ilustracija
 Foto: Miroslav Kisš / CROPIX

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom osumnjičenim za prisilu prema policijskom službeniku.

Osumnjičeni je u alkoholiziranom stanju, kao suvozač, 3. ožujka oko 2,10 sati u Brodarici, u vrijeme postupanja policijskih službenika prilikom kontrole cestovnog prometa prema 37-godišnjem vozaču osobnog automobila Fiat Bravo, šibenskih registracijskih oznaka, tjelesno napao policijskog službenika, s ciljem da ga spriječi u obavljanju službene koja je u okviru njegovih ovlasti. Ovom prilikom osumnjičeni je zatečen u neovlaštenom posjedu manje količine droge marihuane, dok je 37-godišnji vozač odbio alkotest.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, a protiv njega je podnijet i Optužni prijedlog, zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga, dok je protiv vozača podnijet Optužni prijedlog po Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:54