MATEJA AMADORI

'REKLA JE DA IDE KOD TETE U PODRAVINU, ALI TETE TAMO NEMA...' Velika potraga za tinejdžerkom iz Podravine, očajni roditelji mole za pomoć

 
Mateja Amadori
 Fcaebook: Mateja Amadori

U subotu ujutro oko pola tri ujutro nestala je tinejdžerka Mateja Aamadori (17) iz Legrada. Od tada policija, ali i obitelj i prijatelji tragaju za nestalom djevojkom, piše Kristina Kos za epodravina.hr.

– Ne znam što bih vam rekao, u šoku smo. Samo neka nam se vrati ili barem javi na mobitel da znamo gdje je. Ako ju bilo što muči, sve ćemo riješiti – rekao je novinarki epodravine Antun Amadori, Matejin otac.

Kako je ispričala jedna prijateljica, ona je Mateju posljednji put vidjela u noći s petka na subotu, a srele su se u Orinocu u Koprivnici. Mateja je sa sobom je imala samo crni ruksak.

– U petak je došla kasno iz škole, oko pola devet navečer i rekla nam da ide van. Kazao sam joj da ne ide nikud, jer je već kasno pa je rekla da ide samo s prijateljima na piće. Otišao sam van po drva i kad sam se vratio, nje više nije bilo – priča otac.

- Kad sam se u subotu ujutro probudio, nije je bilo, otišao sam posao misleći da će se vratiti, no kad nije došla ni do navečer, otišao sam na policiju – prisjeća se otac koji ju je po Koprivnici tražio cijelu noć u subotu te i nedjelju prijepodne no od Mateje ni traga ni glasa.

– Tek smo sad saznali da ima dečka. Bio je kod nas, rekao da su u vezi i s nama ju tražio. Zovemo ju, pišemo poruke, no ne javlja se. Ona nije problematično dijete, nije puno izlazila, ako je, bili su tu u selu i uvijek nam je rekla gdje je i s kim je. Ako ju nešto muči, mi to ne možemo znati, no što god da je u pitanju, sve će se riješiti, samo neka se vrati – poručuje Antun.

Kaže da ne zna ni s kim je otišla iz Legrada u Koprivnicu.

– Prijateljicama s kojima je bila u Orinocu, oko pola 3 je rekla da ide kod tete koja živi u Koprivnici, a ona u nema tetu u Koprivnici, i od tada joj se gubi svaki trag – zaključio je otac.

Prema podacima s portala Nestali.hr u trenutku nestanka imala je crne tajice s crvenim crtama, crnu trenirku s kapuljačom te crne tenisice s roza crtama. Mateja je visoka oko 165 centimetara te ima crvenkastu kosu i plave oči.

U slučaju da posjedujete informacije o njoj, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese – Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:53