KRVAVI ZLOČIN U PODRAVINI

REKONSTRUKCIJA UBOJSTVA BEZ FATALNE NUŠE Bivšem dečku prerezala vrat, automobilom pokušao doći do bolnice

 Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Na livadi na predjelu Beli kipi uz rijeku Dravu na području Varaždina početkom veljače obavljena je rekonstrukcija ubojstva Nikole Tureka, za što se već oko godinu dana sudi Nuši Bunić (21).

Tereti je se da je 15. lipnja 2017. godine, oko 3 sata u noći s ciljem da ga usmrti, svog bivšeg dečka Nikolu Tureka ubola nožem oštrice 9,5 centimetara u predjelu vrata te mu prerezala karotidnu arteriju.

Prema optužnici, okrivljena je pobjegla s mjesta događaja dok je Turek, iako teško ranjen, svojim automobilom pokušao doći do bolnice. Putem je zbog obilnog krvarenja pao u šok i zadobio moždani udar. U Kumičićevoj ulici u Varaždinu onesviještenog ga je pronašao prolaznik te je prevezen u bolnicu. Dva dana kasnije je preminuo.

Suđenje je zatvoreno za javnost, ispitani su svjedoci, sada su obavljena i vještačenja. Suđenje bi trebalo biti završeno do lipnja, do kada istječe i maksimalni rok za pritvor Nuši Bunić, a za otprilike mjesec dana trebala bi biti dovršena još neka vještačenja. Nuša Bunić bila je dovezena na rekonstrukciju, ali nije željela komunicirati pa je vraćena u zatvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:37