NEOČEKIVANA SITUACIJA

REMETINEČKI STRAŽARI U ŠOKU: ZATVORENIK JEDVA PRIČAO, A ONDA IZ USTA ISPLJUNUO SADRŽAJ 'Žao mi je, neću više nikada... Nemam ničega, uzdržava me tata'

 Nikša Stipaničev / CROPIX

Nije poznato kako su u ustima zatvorenika Jasmina S. (32) završila dva paketića sa 6,5 grama marihuane, koje je morao ispljunuti pred pravosudnim policajcima u Remetincu kad su mu ušli u ćeliju.

Potom je uslijedila presuda novozagrebačkog Prekršajnog suda, prema kojoj je novčano kažnjen sa 1500 kuna, a mora platiti i 200 kuna sudskih troškova.

Sporni događaj zbio se lanjskog 24. kolovoza oko 14.40 sati u remetinečkom zatvoru. Jasmin S. nije imao izbora pred pravosudnim policajcima. Prepuna usta sadržaja onemogućila su mu razgovor pa je travu morao ispljunuti.

Nije poznato međutim je li ga prijavio netko od cimera ili su, pak, čuvari reda sami “nanjušili” travu.

Prema vlastitom priznanju, uzdržava ga otac, a on usporedo s tim uzdržava dvoje djece svoje nevjenčane partnerice. Rekao je i da nema imovine te da je prekršajno kažnjavan, a sutkinji Prekršajnog suda priznao je “nestašluk” rekavši da se smatra krivim.

Ne bi li ublažio počinjeni grijeh, izrazio je i žaljenje pritom obećavši da to više nikad neće ponoviti. Inače, ovo mu nije bio prvi grijeh s druge strane zakona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:39